Chat Solutions BV

Abonneren
Abonneren op
guest
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
boosmeisje
boosmeisje
3 jaren geleden

Werken voor Angela begint leuk. Maar daarna word het snel vervelend en loopt ze je te irriteren. Doen wat je moet doen en ook al komt er iets tussen waardoor je niet kan werken op dat moment dan heb je een probleem en krijg je een grote bek. Ze werken onder heeeeeeeeeeeel veel website’s vele namen dus en het is allemaal fictief.

Bas
Bas
2 jaren geleden
Antwoord aan  boosmeisje

Ik heb laatst de beheerder een berichtje gestuurd of alle vrouwen met wie ik contact heb gewoon fictieve profielen zijn. Dat was afgelopen zondag maar nu Donderdag ik heb nog steeds geen reactie. Ik vraag me ook af wie die site beheerd. Maar chatsolutions is groot inderdaad maar het ziet er niet allemaal zo professioneel uit.